Over Wacon Europe

Op zoek naar het beste in compleet voor u ontworpen koelwatersystemen? Het doet ons een genoegen om u te introduceren aan Wacon Europe BV.
Voor bedrijven die al met genoegen met ons hebben gewerkt is dit een hernieuwde kennismaking. Wij zijn van origine een koeltorenfabrikant, gevestigd in Nederland op een centrale locatie dicht bij het havengebied van Rotterdam. Het bedrijf is gestart in 1984 en is sindsdien actief op het gebied van koeling en gespecialiseerd in een breed scala van warmtewisseling processen.

Onze missie is het voorzien van de industrie in Noordwest-Europa van koelsystemen die presteren.
Daarin zijn we inmiddels bekend als een leverancier van betrouwbare koeltoren systemen. Daarnaast leveren we nu ook producten die daarmee samenhangen, zoals platen warmtewisselaars, droogkoelers, koelmachines, pompen en onderdelen. Kortom complete koelinstallaties welke geengineerd worden met het oog op water en energie besparing.

De laatste paar jaar hebben we ons vooral gericht op het ontwerpen en realiseren van turn-key projecten. Kennis op al benodigde gebieden, met inbegrip van alle disciplines op het gebied van warmteleer, constructies, pijpen en controle apparatuur, zijn aanwezig binnen onze organisatie.
Wij streven er immer naar onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Creatief spel met onze top producten leidt meestal tot goed werkende oplossingen en tevreden klanten, niet gelimiteerd door omvang of capaciteit.

Apparatenbouw Verboom
Wacon Europe BV is onderdeel van Apparatenbouw Verboom BV. Derhalve kennen deze twee bedrijven een nauw samenwerkingsverband. Op het gebied van constructies wordt regelmatig de expertise van Verboom gebruikt. Verboom BV is reeds meer dan 30 jaar actief in de machine- en constructiebouw. Zij fabriceren alles wat er maar benodigd is van staal, RVS en aluminium, maar zijn ook bekend met diversen kunststoffen.

Beide bedrijven zijn uiteraard VCA en ISO gecertificeerd.
We komen graag met u in contact en helpen u dan met genoegen om een passende oplossing voor uw project te realiseren.

Vragen?
Bel : +31 (0) 78 614 02 39 of mail: verkoop@wacon-europe.nl